Kies Implantologie Limburg, dé implantoloog in Limburg.

Ronduit kunnen lachen, alles kunnen eten en goed kunnen kauwen, zonder klachten te ervaren. Dit is wat u toch ook wenst? Een structurele oplossing voor uw kiezen. 

Kies Implantologie Limburg (KiL) onderscheidt zich doordat we gebruikmaken van de modernste technieken en nieuwste apparatuur zoals de 3D Conebeam Röntgen en de Digitale Mondscanner. Zo kunnen wij uw gebit tot in de digitaal en pijnloos scannen en maken wij uw gebit weer passend en gezond! Wij leveren in samenwerking met verschillende tandtechniekers en mondhygiënistes alle zorg onder 1 dak. Van de intake tot aan de nazorg, uw gebit wordt weer mooi en functioneel.                   

Implantaten als oplossing voor uw gebit
Implantaten kunnen de oplossing voor uiterlijke problemen of irritaties van uw gebit zijn. Om deze problemen te verhelpen moeten kunsttanden zoals een kroon, brug of overkappingsprothese geplaatst worden op een solide basis. Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot wordt geplaatst. Het implantaat zal de functie van een natuurlijke wortel overnemen, hierdoor zal het kaakbot minder slinken en uw gezicht niet ingrijpend veranderen. Uw gebit bepaalt uw uiterlijk!

Kies Implantologie Limburg heeft contracten met diverse zorgverzekeraars, hierdoor worden de kosten vaak grotendeels vergoed. Klik hier voor meer informatie.

 

Kies Implantologie Limburg entree