Graag stellen wij ons aan u voor!

Uniek in Limburg

Kies Implantologie Limburg (KiL) is een samenwerking tussen Jos Deurloo en Felix Peerboom. Zowel voor eigen patiënten als ook patiënten van verwijzende collegae verzorgen zij implantologische behandelingen in de nieuwe praktijk te Geleen, Mauritslaan 140. In dit pand zijn tevens gevestigd:

  • Orthopraktijk Peerboom
  • Kindertandverzorging Limburg
  • CBT Limburg/Pergamijn gevestigd

Jos Deurloo is tandarts en implantoloog NVOI en heeft sinds jaren veel ervaring opgebouwd in de implantologie. Hij plaatst implantaten in zijn eigen verwijspraktijk “De Kiezel” in Noord-Scharwoude en bij collegae op locatie. Hij zal regelmatig aanwezig zijn bij Kies Implantologie Limburg voor de chirurgische behandelingen.
De twee collegae Peerboom en Deurloo zullen samen in teamverband de continuïteit van de zorg waarborgen. Dit omvat zowel intake, chirurgie, vervaardiging suprastructuren als ook de nazorg en behandeling van eventuele klachten.

Kies voor een functioneel, gezond én mooi gebit!
Heeft u tand- of gebitsproblemen, mist u een tand of kies of wilt u een duurzame oplossing voor uw kiezen om uw kauwfunctie te verbeteren? Kies dan voor de deskundigheid van Kies Implantologie Limburg. Van implantologie tot een volledige prothese, wij maken uw gebit weer passend en gezond.

Kies Implantologie Limburg: een implantaat is dé oplossing
Kiest u voor KiL dan kiest u voor vakkundig aangebrachte implantaten. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur, zoals de 3D Conebeam Röntgen en de Digitale Mondscanner waarmee wij een 3D scan kunnen maken van uw schedel en uw gebit. Een implantaat wordt van titanium gemaakt en is eigenlijk niets anders dan een op maat gemaakte kunstwortel ter vervanging van de natuurlijke wortel. Deze kunstwortel wordt in het kaakbot geschroefd. Het implantaat neemt op deze manier de functie van een natuurlijke wortel over. Immers op de implantaten wordt een kroon, brug of kunstgebit geplaatst. Een implantaat is een vervanging voor de natuurlijke wortel die in het kaakbot vastgegroeid is en zal uw tanden en kiezen op hun plaats houden. Kortom: wilt u zorgeloos kunnen kauwen, bijten en van een mooi gebit kunnen genieten: kies dan voor implantaten van KiL. Het is dus een moderne oplossing waarop één of meer kronen, bruggen of een kunstgebit vastgezet worden.

Voordelen van een implantaat
Omdat het implantaat gemaakt is van titanium zal uw lichaam het implantaat niet afstoten. De kroon op een implantaat biedt net zoveel kracht en sterkte als uw natuurlijke tanden. Uw kaak zal niet slinken (in hoogte en dikte afnemen) en uw kaak behoudt zijn eigen contour. Kies Implantologie Limburg: voor ieder gebitsprobleem een passende oplossing.

  • Door overeenkomsten met zorgverzekeraars en tandtechnici kunnen we met optimale condities, overkappingsprothesen op implantaten aanmeten.

Wij staan graag voor u klaar!

KIL

Maak meteen een afspraak

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons bereiken op:

T. 046 - 207 1111
E. info@kiesimplantologielimburg.nl